Stiftet 5. oktober 1959
Du er her: Nordby skolekorps
Besøkende nr. 2029527

Rekordomsetning for kiosken på Breivoll!

Kiosken på Breivoll har vel aldri vært mer kjærkommen for badegjestene og omsetningen høyere enn de tre siste ukene siden 17. mai. Les mer!
Rekordomsetning for kiosken på Breivoll!: Allerede i 13-tiden var det lang kø foran kiosken :-)
Allerede i 13-tiden var det lang kø foran kiosken :-)


Hetebølgen de siste tre ukene har gjort at folk har valfartet til Breivoll for å sole seg og kjøle seg ned.
Til å kjøle seg ned, har de fått hjelp av korpsets sommerkiosk med is og kald drikke.

Nytt av året, og veldig populært, er at det nå også selges vafler i tillegg til chips og pølser som vi har hatt tidligere.

Omsetningen de tre siste helgene pluss noen ettermiddager har vært formidabel, tilsvarende nesten en hel sommers omsetning i forhold til tidligere år!

Tusen takk for kjempeinnsatsen til de som har jobbet. De har nok hatt noen lange og hektiske økter. Spesielt søndag 27.5, da de hadde en omsetning på over 32.000 kr !!!

En enda større takk går til Anette og Trond Hagen som har tilbragt mye tid på stranden og passet på forsyningene og hjulpet til med vaffelsteking og supplering av varer til kiosken.
Med den varmen og omsetningen som har vært, har det vært behov for å dra opp på skolen for hente flere forsyninger for å fylle opp etterhvert tomme isbokser og brusskap.
Rekordomsetning for kiosken på Breivoll!: Johanne og Malene gjør hva de kan får å ta unna køen. Anette sørger for rikelig tilgang av vafler
Johanne og Malene gjør hva de kan får å ta unna køen. Anette sørger for rikelig tilgang av vafler
Rekordomsetning for kiosken på Breivoll!: Nytt av året er salg av vafler. Det måtte også et nytt vaffeljern for å ta unna etterspørselen :-D
Nytt av året er salg av vafler. Det måtte også et nytt vaffeljern for å ta unna etterspørselen :-D
Rekordomsetning for kiosken på Breivoll!: Godt med folk på stranden i 13-tiden og fortsatt godt sig av folk på vei for en dukkert
Godt med folk på stranden i 13-tiden og fortsatt godt sig av folk på vei for en dukkert<< Tilbake | Forsiden