Stiftet 5. oktober 1959
Du er her: Nordby skolekorps
Besøkende nr. 2286060

Litt amputert sommeravslutning på Solberg

Det ble en litt amputert sommeravslutning for våre medlemmer på Solberg skole 17.6. Det var skoleavslutninger overalt denne dagen og siste øvelser før NM drill og Sommertur
Litt amputert sommeravslutning på Solberg: Tore med æresmedalje, diplom og blomster
Tore med æresmedalje, diplom og blomster


Da det var så mange helligdager i juni, ble det litt lite tid til å øve til NM og sommerturen. Ikke var det lett å finne dag for sommeravslutningen, men det ble en liten markering med is og saft i pausen og utdeling av hedersbevisninger og medlaljer til de som ikke hadde mulighet til å komme på årsfesten, samt at Tore Samuelsen fikk sin velfortjente æresmedlemsmedalje. I tillegg takket Anders Hefre for seg og fikk en liten oppmerksomhet på veien.
Vi ønsker ham lykke til videre i Telemark og takker for innsatsen han har gjort for juniorer og aspiranter, samt innsatsen i BÅB.

Vi takker også Marthe som går av for aldersgrensen for lang og fin innsats i kopset. Vi håper at at du kommer og spiller litt sammen med oss også i fremtiden.
Litt amputert sommeravslutning på Solberg: Siste dag på jobb for Anders
Siste dag på jobb for Anders
Litt amputert sommeravslutning på Solberg: Hanne leser fra diplomet til Tore før overrekkelsen av diplom og æresmedalje
Hanne leser fra diplomet til Tore før overrekkelsen av diplom og æresmedalje
Litt amputert sommeravslutning på Solberg: Fire blide mottakere av årsmedaljer og pensjonistplakett, fra venstre Ingrid 10 år, Marita 7 år, Marthe 10 år og pensjonistplakett og Ingvild 3 år.
Fire blide mottakere av årsmedaljer og pensjonistplakett, fra venstre Ingrid 10 år, Marita 7 år, Marthe 10 år og pensjonistplakett og Ingvild 3 år.<< Tilbake | Forsiden